Open World Travelers!

Dimineata de azi a venit cu o super-veste surpriza: am fost acceptati în programul Open World Traveler, ca ambasadori  !

Suntem deci, oficial, Călători @momondo.

De ce este o super veste? Faptul că suntem ambasadori momondo înseamnă că, de acum, vom fi printre primii care află despre ultimele campanii, oferte, funcționalități și concursuri momondo direct de la sursă, pentru a le putea impartasi mai departe cu voi. De asemenea, articolele noastre pot să fie publicate pe blogul și în postările momondo. @owtravelers @admomondo

Un motor de căutare mai isteț, cu momondo

Dacă sunteti calatori versati probabil ai auzit deja de momondo. Dar dacă nu, momondo este un motor de căutare global pentru călătorii, care compară miliarde de prețuri la zboruri, hoteluri și mașini de închiriat. Da, știu, multe alte site-uri fac acest lucru, dar există câteva lucruri care diferențiază momondo.

Cei mai buni… testat

În fiecare zi, momondo găsește cele mai ieftine ieftine zboruri și este recomandat de Frommer’s, CNN și New York Times. Nu este doar un lucru pe care pretind să îl facă, ci este exact ceea ce reusesc si ceea ce mii de călători experimentează în fiecare zi!

ZborCuAvionul.jpg

Furnizori de toate felurile

Faptul că se bucură de o listă enormă de furnizori pentru servicii de călătorie, incluzându-i atât pe cei mari, despre care probabil ați auzit deja, cât și pe cei puțin cunoscuți, crește exponențial șansele de a găsi cele mai mici prețuri.

Inspirație și o mână de ajutor cu planificarea

momondo nu înseamnă doar prețuri mici, momondo este expert în a oferi conținut plin de inspiratie și instrumentele necesare pentru a va spori cheful de a cunoaște lumea.

Și da… mult ajutor în a găsi cele mai bune prețuri

momondo va oferă o mulțime de instrumente și funcționalități utile, create pentru a va ajuta să găsiți cel mai bun preț pentru călătoriile voastre. Cele care mie îmi plac cel mai mult sunt Calendarul de Prețuri (care arată cele mai ieftine date dintr-o perioadă îndelungată de timp, pentru a călători în destinația visată) și Sfaturi pentru zbor (o comoară pentru sfaturi practice care vă ajută să rezervați cel mai ieftin zbor către o destinație specifică).

Așadar, rămâneți pe fir pentru a afla ce aduce noul capitol al călătoriilor noastre… am impresia că este vorba de noi destinații la prețuri incredibile!

world.jpg

PS: noi tocmai am instalat aplicatia momondo, un ajutor de incredere pentru pasionatii de vacante.

28 de gânduri despre “Open World Travelers!

    1. Exista si o aplicatie foarte practica pentru telefon, o sa scriu in curand mai multe despre ea. Deocamdata gasiti un link in finalul articolului.

      Apreciază

    1. La sfarsitul articolului este link pentru aplicatia momondo, foarte utila pentru cautarea de zboruri, hoteluri, masini de inchiriat. Are si functionalitati de planificarea calatoriilor sau chiar un masurator virtual de bagaje.

      Apreciază

  1. Felicitări!
    Îmi place să călătoresc și m-am ”plimbat” de foarte multe ori pe momondo. Sunt cu adevărat buni, profi!
    Aștept vești!

    Apreciază

    1. Nici eu nu stiam foarte mult einainte dar ma bucur ca l-am descoperit, un instrument foarte util pentru planificarea vacantelor. Incearca si aplicatia (link la sfarsitul articolului).

      Apreciază

Lasă un comentariu