Reteta perfecta 6

O reteta buna pentru dimineti fara griji

Cred ca v-ati obsinuit deja cu retetele noastre, din cele mai diverse, de la petreceri pentru copii pana la amenajarea casei sau calatorii in siguranta cu masina (daca doriti sa revedeti articolele din serie le gasiti aici). De data aceasta am o reteta numai buna pentru mamici, reteta care va poate oferi dimineti mai linistite, zile pline de incredere in sine, si, de ce nu, seri ca-n povesti. Nerabdatoare?

Este vorba de mai multe retete de fapt, retete de stil. Nu, nu sunt eu expertul in stil, am apelat la un adevarat consultant vestimentar,  Izabella Albert!

Este destul de greu pentru o proaspata mamica, sau chiar pentru mamele de copii mai marisori, sa-si pastreze stilul vestimentar. In momentul cand apare copilul prioritatile se schimba, timpul parca ne ramane mic iar silueta poate suferi si ea diverse modificari. In loc sa mergem la shopping pentru noi ne indreptam mai degraba spre rafturile de scutece sau jucarii iar garderoba ramane pe ultimul loc. Cand in sfarsit ajungem la shopping facem uneori cumparaturi de-a valma, chiar fara sa probam, cadem prada unor impulsuri de moment, iar noile achizitii nu rezolva adevarata problema.

Adevarata problema este ca aproape in fiecare dimineata ne punem intrebarea „Cu ce ma mai imbrac azi”. Si nu, n-avem timp sa probam mai multe tinute, caci suntem mereu contracronometru. Trebuie sa ne descurcam repede cu ce avem, uneori bucuroase ca am incropit cat de cat o tinuta, lasand la o parte pretentiile de stil. Si exact aici ne ajuta Izabella, caci abordeaza fix aceasta problema in noua ei carte in format ebook,Retete de stil„. 

retete_de_stil.png

Retete simple cu rezultate uimitoare

Izabella era ca noi, a experimentat diminetile cu „Nu am cu ce sa ma imbrac?” dar aici a intervenit „analogia cu bucataria”, asa cum zice chiar ea. Daca poti crea o mancare gustoasa respectand reteta, de ce nu ai putea face acelasi lucru si cu vestimentatia? A urmat o documentare atenta si multe „experimente” de stil iar acum iata, avem la dispozitie retete de stil testate.

Poate ca va ganditi ca aceasta carte nu este pentru voi, fie pentru ca aveti un stil vestimentar propriu, elegant si rafinat, fie pentru ca nu va preocupa prea tare aceasta problema, sau credeti ca nu aveti timp si bani de investit. Ei bine, in ambele cazuri va inselati. Retetele Izabellei va ajuta sa va imbunatatiti stilul, sa faceti economii, sa va asamblati o tinuta perfecta rapid, sa castigati timp si sa scapati de stress. Iar pentru cele care chiar simt ca ar avea nevoie de un consultant vestimentar, aveti la dispozitie un ghid practic, la indemana, usor de consultat chiar si de pe telefon, care va ajuta:

  • sa intelegeti principiile de creare a tinutelor stilate;
  • sa va folositi la maxim hainele din garderoba;
  • sa alegeti noile haine in asa fel sa puteti crea mai multe tinute asortate;
  • sa va simtiti bine in tinutele alese, sa va simtiti frumoase si apreciate de cei din jur;
  • sa castigati incredere in sine, sa va croiti o noua imagine, de invidiat!

woman-3040029_960_720.jpg

Secretele Izabellei

Veti descoperi o carte usor de parcurs, in care informatiile se structureaza logic pentru a putea fi parcurse si intelese cu usurinta, de la piesele de baza din garderoba si accesorii pana la secrete de stil sau cum sa creati tinute sofisticate, fabuloase si remarcabile. Fiecare capitol este imbogatit cu multe ilustratii pentru a va ghida pe potecile complicate ale rafinamentului vestimentar.

Veti descoperi diverse trucuri, sau chiar lucruri esentiale, pe care sunt sigura ca nu le stiati, de exemplu cum stratificati hainele in functie de lungimea lor, sau cate tipuri de tinute bazate pe contrast exista. Nu-i asa ca nu va asteptati la astfel de informatii? Veti afla ca pana si hainele simple si neutre, combinate asa cum trebuie, pot da nastere unor tinute de o eleganta desavarsita. Si veti afla si cum sa treceti de la elegant la remarcabil intr-un singur pas.

Cat despre culori, aici va fi un pic de teorie, dar cu folos, si pun pariu ca imaginile alese de Izabella va vor face pofta sa dati imediat o raita in garderoba.

dresses-53319_960_720.jpg

Va fi o adevarata provocare sa construiti cu ceea ce aveti pe umerase o tinuta „ca la carte”, asortand culori, materiale si imprimeuri diverse, pentru un efect neasteptat.

Va invit deci sa descoperiti aceasta carte aici, si va mai spun un secret, Izabella va ofera si cateva bonusuri.

In speranta ca v-am convins sa faceti un pas inainte pentru propriul stil, astept comentariile si sugestiile, sau marturii despre propriile experiente vestimentare.

 

18 gânduri despre “Reteta perfecta 6

  1. Chiar sfaturi folositoare si mi-ar placea sa o citesc! Si eu am aceeasi problema… pica sifonierul pe mine dar eu niciodata nu am cu ce sa ma imbrac:))

    Apreciază

  2. Cred ca toate intampinam aceeasi problema cu sifonierul care cade pe noi si nu avem nimic de imbracat. Uit mereu ce haine am in dulap si cumpar altele si altele. Imi mai amintesc de ele cand pregatesc de donat din ele sau cand fac ordine.

    Apreciază

  3. Iată cum ai reușit să îmi captezi atenția cu articolul tău: mi-ai prezentat soluția ”miraculoasă” la dilema ”cu ce mă îmbrac astăzi/acum?”
    Foarte interesantă ”rețeta”, o voi căuta!
    Mulțumesc!

    Apreciază

Lasă un comentariu