Culorile verii

Va spuneam intr-un articol precedent ca am descoperit in magazin online deosebit, este vorba despre Dames (acum si cu super reduceri de vara). Odata intrata pe site nu m-am putut limita doar la vizualizarea catorva tinute, am explorat toate paginile, am dat peste colectii digitale dar si peste sectiunea Premium si am ajuns, evident, si la blog.

Nu sunt atat de pasionata de moda dar ma intereseaza ce este „in tendinte” si am dat peste un articol pe placul meu, referitor la culorile verii 2019. Articolul se bazeaza pe raportul Institutului Pantone care studiaza colectiile prezentate la New York Fashion Week pentru a intui culorile ce vor fi la moda in acest sezon. Doriti sa le descoperiti?

Culorile verii 2019

Care sunt culorile verii? Campuri nesfarsite de grau auriu, pajisti pline de papadii delicate, apusuri inflacarate sau rasarituri de soare in culori pastel?  Jocurile de lumini si umbre pe cararile umbroase ale padurilor, macii rosii ca focul, albastrul adanc al marii inspumate? 

Ei bine, iata-le! Acestea sunt cele 16 culori ale verii 2019, culori vibrante, expresive, menite sa aduca bucurie, sa inspire incredere si energie.

culorile_verii.pngM-am gandit sa fac un exercitiu si sa vad daca Dames respecta propriile recomandari si am cautat tinute in aceasta gama de culori, iata ce am descoperit.

Apus de soare

Tinute in culorile focului, culori calde, intense, pentru femei indraznete si care doresc sa se faca remarcate. Rochite vaporoase sau elegante, de zi sau de seara, combinatii interesante pentru o plimbare sau o cina romantica sau chiar tinute pentru birou, Nuante de la galben intens la rosu inchis cu nume sugestive: fiesta, turmeric, coral, mango.

Contraste puternice

Un alt mod de a crea tinute memorabile este acela de a combina culori puternice, contrastante. Iata cateva propuneri folosind o paleta diversa, de la bleumarin inchis la bej deschis, de la albastru intens la galben luminos si roz delicat.

Combinatii inedite

O caracteristica a tinutelor moderne este renuntarea la asortarea clasica a culorilor si experimentarea unor combinatii inedite. De exemplu nuantele de verde cald, la moda anul acesta, se pot regasi combinate cu roz sau chiar galben floarea soarelui (o rochita superba, preferata mea).

pantone4

Imprimeuri jucause

V-am povestit de inovatia Dames, si anume faptul ca poti comanda haine imprimate digital. Iata cateva modele jucause, potrivite pentru vacanta, pentru tinute relaxate, cu accente in culorile verii. Mult mai multe modele sunt disponibile aici.

Cum am gasit toate aceste tinute? Foarte usor, site-ul permite trierea dupa tipul de produs, fiecare categorie avand si subcategorii (de exemplu bluze elegante, office, casual) dar puteti tria chiar si dupa culori, pe langa variantele clasice de selectie, pret si masura.

As mai avea cateva lucruri de povestit, despre colectia Premium, cu tinute elegante si rafinate, dar promit ca voi mai scrie un articol in curand, pentru ca merita sa cunoasteti avantajele interesante oferite de Dames, si anume posibilitatea de a vedea tinuta aleasa pe un avatar construit pe dimensiunile dorite sau livrarea intr-un elegant pachet cadou.

In final va reamintesc ca pana la 30 iulie aveti Super reduceri de vara cu discount de pana la 50% si va invit sa profitati din plin. Spor la cumparaturi!

dames

17 gânduri despre “Culorile verii

  1. Wow! Habar nu aveam de Dames. Imi placeeee magazinul. Multumesc mult pentru recomandari. Deja am intrat pe site-ul lor si incerc sa gasesc un model turmeric+albastru… marimea mea. Am oarece probleme la capitolul asta 🙂

    Apreciază

  2. Foarte versatile piesele vestimentare de pe Dames!
    Mi-au plăcut mult, mai ales că este vară și culorile atrag ca un magnet. Nici nu mă puteam decide asupra cărui model să mă opresc! Am spus model? Sunt mai multe…:)

    Apreciază

Lasă un comentariu