Destinatie finala: fashion

Intr-un articol precedent in care va povesteam despre culorile verii si cat de bine le sade lor pe haine va promiteam ca o sa revin cu detalii despre colectia Premium a magazinului online Dames. Dar este vara si nu ma pot gandi decat la vacante, tot felul de destinatii mi se plimba prin cap, intr-o competitie acerba, care este mai frumoasa, care este mai potrivita, care este superba destinatie a verii? Si tot privind hainele elegante din colectia Premium mi-am dat seama ca poti avea o vacanta in garderoba! Suna ciudat nu?

Croieli inspirate din marile colectii de fashion, materiale de calitate, atat de placute la atingere si la purtat, o paleta larga de culori, pentru a se asorta cu ocazia, cu locul, cu momentul… Si fiecare tinuta parca trimite cu gandul la o destinatie anume. Vreti sa vedeti la ce m-am gandit?

Romantism si mister la Venetia

O rochie delicata din straturi de matase, de culoare gri-perlat, cu elemente romantice si un joc al transparentelor care invaluie si dewvaluie silueta. O tinuta care s-a potrivi unei plimbari de seara in Piata San Marco, la lumina felinarelor, ar fi perfecta pentru o cina romantica si o plimbare cu gondola sub clar de luna.

rochie-venetia.jpg

Dar pentru ca aceasta rochie este atat de versatila nu am putut sa nu-mi imaginez si alte ipostaze in care ar fi elementul perfect de adaugat intr-un decor superb: o plimbare pe malul marii sau in mijlocul naturii.

Eleganta sta in detalii la Paris

Parisul, orasul luminilor si al modei, al rafinamentului absolut, un oras al artei, al gastronomiei fine, cu strazi pline de farmec si istorie.

Am ales din colectia Premium tinute in aparenta simple, dar cu detalii rafinate: o rochie nude (nuanta in tendinte la Paris) cu o o croiala simpla si volane jucause la maneci, o rochie de dantela fina care subliniaza silueta, cu un frumos decolteu la spate, cateva rochii cu detalii contrastante, special concepute pentru a sublinia eleganta siluetei feminine si a atrage atentia asupra umerilor, decolteului sau taliei.

rochie paris 2.jpgO seara de vis la Viena

Ce tinuta ati alege pentru seara in orasul muzicii, al palatelor imperiale, al culturii si artei? Am gasit rochia perfecta, o rochie in culoarea adanca a cerului noptii cu un finisaj satinat, care va evidentia fiecare pas, al carei bust in croiala clos, inspirata din traditia austriaca, este subliniat de o linie fina de strasuri tip diamant.

Mi se pare rochia perfecta pentru o cina rafinata sau chiar pentru un eveniment, intr-un cuvant pentru o seara exceptionala.

Croieli clasice si culori vii in Copenhaga

Am scris de curand despre Copenhaga, orasul cu multiple valente, cu cladiri clasice si fatade colorate. Asa cum este normal intr-o capitala a nordului tinutele sunt mai discrete in croiala dar compenseaza prin culori vii si calde.

Am ales tinute cu pantaloni, potrivite pentru femei active, puternice, si bluze din tesaturi delicate, cu detalii fine, cum ar fi nasturii deosebiti care orneaza mansetele.

Culori aprinse si tinute senzuale la Sevilla

Pentru orasul plin de viata din Andaluzia am ales tinute cu elemente senzuale, in care culoarea rosie este fie element marcant al tinutei, fie un accent important.

Siluetele feminine, rosul aprins, imprimeurile digitale si elementele de dantela neagra parca ne transpun in acest univers al dansului flamenco, al arenelor de corrida, al palatelor si gradinilor cu detalii de inspiratie maura. Sunt tinute pentru femei care vor sa se faca remarcate, constiente de farmecul lor.

Tinute office „with a twist” la Berlin

Tinutele potrivite pentru birou dar cu detalii ce adauga un plus de eleganta si de farmec m-au dus cu gandul la capitala Germaniei, orasul vibrant si cosmopolit care este acum Berlin.

Dupa cum am spus, detaliile sunt cele care fac diferenta, fie ca este vorba de croiala deosebita, cu linii care ies in evidenta, speculand geometria siluetei, de nasturi metalici care schimba complet aspectul unei tinute sau de linia fina de strasuri delicate. Sunt tinute pentru femeile dinamice, care stiu sa aleaga o tinuta clasica reinventata.

tinuta33

New York: indrazneala, ritm, non-conformism

Pentru orasul care nu doarme niciodata, al carui ritm ametitor este cunoscut de toata lumea, daca nu din experienta proprie macar din numeroasele filme care l-au avut ca decor, am gasit cateva tinute cu adevarat remarcabile. Am ales mai ales tinute care speculeaza contrastul alb negru, imbogatit prin texturile delicate si detalii interesante. Sunt combinatii elegante, potrivite pentru o iesire in oras sau pentru o petrecere intre prieteni, pentru femei care nu se tem sa se faca remarcate.

Remarcati culoarea argintiu-perlat a topului cu croiala lejera, pantalonii largi plisati sau combinatia intersanta cu pantaloni 3/4 din matase si un top asimetric, cu detalii contrastante.

Acestea au fost cele 7 „destinatii de garderoba” pe care am vrut sa vi le prezint si sper ca ati gasit ceva pe placul vostru. Dar vreau sa mai adaug inca o tinuta, deosebita, potrivita pentru o petrecere rafinata, un omagiu adus anilor 1920. Ramanem tot pe pamant american, in orasul Charleston, cu o tinuta ca-n filme.

In final, va reamintesc de avantajele oferite pentru colectia Premium, si anume posibilitatea de a vedea tinuta aleasa pe un avatar construit pe dimensiunile dorite sau livrarea intr-un elegant pachet cadou. Nu uitati ca acum sunt si Super reduceri de vara cu discount de pana la 50%, este cazul sa profitati din plin. Spor la cumparaturi!

Astept aici comentariile voatre: ce destinatie v-a placut, ce alte sugestii aveti? Va invit sa cautati tinuta perfecta pentru voi pe site-ul Dames si sa-mi povestiti despre ea.

Surse foto: Dames.ro, Pixabay si Unsplash

 

25 de gânduri despre “Destinatie finala: fashion

  1. Super idee, sa asortrxi cate o ținută la fiecare destinație. Imi plac mult rochiile pe care le-ai ales,neqparat trebiie sa intru pw site si eu

    Apreciază

  2. Viena, Paris sau, Tenerife… cum-necum, ai ales ținute pe care le-am plăcut și ales și eu :)!
    Mă bucur mult să descopăr că nu sunt singura care apreciază ținutele Dames!

    Apreciază

  3. Ce asocieri interesante! Cel mai tare m-a atras Copenhaga pentru ca urmeaza sa mergem si noi. Asa ca tin minte, culori vii in Copenhaga ❤️

    Apreciază

Lasă un comentariu