O toamna super. Superblog!

A venit toamna si e si timpul sa revenim din vacanta, o vacanta un pic prelungita din diverse motive, care mai obiective, care mai subiective. Asta nu inseamna ca nu am facut nimic, dimpotriva ne-am implicat in diverse actiuni si proiecte care se vor concretiza in scurt timp.

Dar toamna a venit si cu o noua provocare, una careia nu-i putem spune pas: Superblog de toamna! Experienta editiei de primavara a fost cu adevarat speciala prin ritmul intens si diversitatea probelor de concurs dar mai ales prin senzatia de apartenenta la o comunitate de oameni harnici, inventivi si priceputi la aranjatul cuvintelor in fraza. Asa ca, desi avem foarte multe de facut in toamna aceasta, trebuie sa spunem prezent si la editia de toamna a Superblog.

Si daca vorbeam de ritm intens si diversitate … vor fi peste 20 de probe care se vor succede la doua zile distanta, cu teme foarte diverse, de la carti si calatorii la masini, haine, jocuri, cosmetice, bijuterii, si câte si mai câte. Va invitam deci sa descoperiti noile articole participante la competitie, care vor fi clasate aparte in pagina speciala Blog.

Competitia a inceput deja, pe 1 octombrie, asa ca trebuie sa recuperam rapid!

superblogToamna.png

Pentru toate articolele din comptetitia Superblog 2019 click aici.

2 gânduri despre “O toamna super. Superblog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s